ВЪЗМОЖНО ЛИ Е НОВИТЕ ВИ  ЗЪБИ ДА БЪДАТ ПО-ДОБРИ ОТ ЕСТЕСТВЕНИТЕ ВИ ЗЪБИ?

Няма нищо по-хубаво от здравите естествени зъби. Но за хора, които нямат зъби, страдат от пародонтоза или имат зле пасващи протези, ние предлагаме следващото най-добро нещо след естествените зъби.

Най-голямото предимство на зъбните импланти използвани в Сагир Дент, е че те са много здрави и никога няма да се развалят. Нашите зъбни импланти се свързват с вашата кост, което ги прави изключително сигурни точно като здрави естествени зъби.

В Сагир Дент използваме цирконий за направата на нашите импланти. Цирконият е много здрав и не е склонен да се счупи, отчупи или напука. Циркониевите зъби обикновено издържат цял живот и са устойчиви на петна, киселинна храна и бактерии. Освен това нашите пациенти никога не получават кариес или проблеми с венците.

Ако не се чувствае добре със сегашните си протези, страдате от силна болка или сте на път да загубите всичките си зъби, Сагир Дент може да ви даде пълен набор от зъби само за един ден. Осигурете си усещането на вашите естествени зъби, но без всички проблеми.Споделете статията с приятели

Вашият лекар

д-р Хасан Сагир

Зъболекар (Стоматолог), Протетик
Д-р Хасан Сагир е стоматолог с над 25-годишен опит в гр. София.

През годините, д-р Сагир се утвърждава като незаменим специалист в областта на протетичната и естетична стоматология (поставяне на керамични коронки и/или фасети), разполага с богат опит в лечението на коренови канали и оралната хирургия. От 2008 г. работи с ендодонтската система PROTAPER за ръчно и машинно обработване на канали и релечение. Извършва лечение и профилактика на стоматологични заболявания, обстоен преглед и установяване на орален статус при деца и възрастни пациенти.
Разбери повече

Възможно ли е новите ви зъби да бъдат по-добри от естествените?

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки