КАКВО Е ВРЕМЕТО ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД ПОСТАВЯНЕТО НА  ЗЪБНИ ИМПЛАНТИ?

Искате ли да имате нова усмивка? Тогава зъбните импланти може да са чудесен вариант за вас. Те са чудесен начин да постигнете красива усмивка, ако имате проблеми със зъбите си.

Зъбните импланти могат да помогнат за подобряване на външния ви вид и да ви дадат повече самочувствие! Освен това, в повечето случаи зъбните импланти могат да бъдат поставени от зъболекар за един ден с много минимално време за възстановяване. Всъщност повечето пациенти могат да се върнат към ежедневните дейности – включително работа и училище – още на следващия ден! Вижте повече информация относно възстановяването на зъбни импланти тук! 

Как се извършва процесът на поставяне на зъбни импланти?

Зъбните импланти често могат да бъдат поставени за един ден, като се използва модерна технология и правилно планиране за всеки пациент.

Технологията за предварително планиране позволява на зъболекарите да анализират прецизно вашата усмивка и да планират конкретен начин на лечение, за да се уверят, че новата ви усмивка ще бъде перфектна. Специално проектиране на вашите нови импланти въз основа на оригиналните ви зъби се извършва преди поставянето на новите зъбни импланти и може да включва пълно възстановяване на всички зъби или отделни импланти.

Времето за възстановяване след поставяне на зъбен имплант обикновено е около 4 до 6 месеца. Вашият имплантолог обаче ще определи точно колко време ще е необходимо за възстановяване, като повечето случаи се нуждаят от много минимално време за почивка. Ето защо е важно да изберете най-добрия дентален специалист, който да изпълни тези необикновени сложни за възстановяване, за да сте сигурни, че времето ви за възстановяване е кратко и новата ви усмивка е блестяща!Споделете статията с приятели

Вашият лекар

д-р Хасан Сагир

Зъболекар (Стоматолог), Протетик
Д-р Хасан Сагир е стоматолог с над 25-годишен опит в гр. София.

През годините, д-р Сагир се утвърждава като незаменим специалист в областта на протетичната и естетична стоматология (поставяне на керамични коронки и/или фасети), разполага с богат опит в лечението на коренови канали и оралната хирургия. От 2008 г. работи с ендодонтската система PROTAPER за ръчно и машинно обработване на канали и релечение. Извършва лечение и профилактика на стоматологични заболявания, обстоен преглед и установяване на орален статус при деца и възрастни пациенти.
Разбери повече

Какво е времето за възстановяне след поставянето на зъбни импланти?

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки