ЩЕ МЕ БОЛИ ЛИ СЛЕД ПОСТАВЯНЕТО НА ЗЪБЕН ИМПЛАНТ?

В сравнение с традиционните лечения, зъбните импланти са по-трайни и могат да предложат по-естествен вид. Имплантите също не изискват специална поддръжка и могат да се почистват точно като обикновените зъби. Освен това имплантите могат да помогнат за подобряване на оралното здраве, като предотвратяват загубата на кост в челюстната кост.

Страхувате се от болката при поставянето на зъбни импланти?

Не може да се отрече, че зъбните импланти са чудесен начин за постигане на нова красива усмивка. Въпреки това, за някои може да има много притеснения относно поставянето на импланти поради потенциална болка, която може да бъде свързана с процедурата. Някои хора се ужасяват от мисълта за операция, а други се страхуват от идеята да им се постави нещо в устата.

Въпреки това, ако сте един от милионите хора, които искат да заменят липсващите зъби с импланти, не се страхувайте. Всъщност денталната имплантация е една от най-честите и успешни процедури, извършвани днес.

Защо трябва да обмислите поставянето на зъбни импланти?

Зъбните импланти са чудесна възможност за хора, които искат да подобрят усмивката си. Те могат да ви дадат естествено изглеждащ зъб, който е стабилен и сигурен. Зъбните импланти също издържат дълго време, така че няма да се притеснявате, че ще се развалят.

Готови ли сте за нова усмивка?

Ако обмисляте да получите зъбни импланти, трябва да посетите нашата клиника и да насрочите вашата консултация днес.

Споделете статията с приятели

Вашият лекар

д-р Хасан Сагир

Зъболекар (Стоматолог), Протетик
Д-р Хасан Сагир е стоматолог с над 25-годишен опит в гр. София.

През годините, д-р Сагир се утвърждава като незаменим специалист в областта на протетичната и естетична стоматология (поставяне на керамични коронки и/или фасети), разполага с богат опит в лечението на коренови канали и оралната хирургия. От 2008 г. работи с ендодонтската система PROTAPER за ръчно и машинно обработване на канали и релечение. Извършва лечение и профилактика на стоматологични заболявания, обстоен преглед и установяване на орален статус при деца и възрастни пациенти.
Разбери повече

Ще ме боли ли след поставянето на зъбен имплант?

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки