Козметични процедури за постигане на перфектна усмивка

Всички желаем да имаме красива и перфектна усмивка, която отразява нашата индивидуалност и увереност. За щастие, съвременната стоматология предлага различни козметични процедури, които могат да ви помогнат да постигнете идеалната усмивка, с която винаги сте мечтали. Ето някои от тях:

Избелване на зъбите: Избелването на зъбите е една от най-популярните козметични процедури, която ви позволява да постигнете по-бяла и свежа усмивка. Съществуват различни методи за избелване, включително процедури в клиниката и домашно използвани системи.

 Винири (фасети): Винири са тънки, прилепващи фолиа или порцеланови обвивки, които се поставят върху предните зъби. Те могат да коригират дефекти като прекомерна пространственост между зъбите, неравномерна форма или цвят.

 Зъбни коронки: Зъбните коронки са индивидуално изработени капачки, които се покриват над повреден или деформиран зъб. Те могат да подобрят външния вид на зъба, като му придадат естетична и естествена форма.

Invisalign (прозрачни шини): Ако имате леки аномалии в подредбата на зъбите си, Invisalign може да бъде идеалното решение. Това е система от прозрачни носени апарати, които се подмянят на всеки две седмици и коригират позицията на зъбите постепенно.

Запомнете, преди да започнете козметична процедура, е важно да се консултирате със стоматолог и да обсъдите вашия случай. Те ще ви препоръчат най-подходящите опции, взимайки предвид вашите нужди и желания.

В клиника Сагир Дент, ние сме тук, за да ви помогнем да постигнете перфектната усмивка, която заслужавате. За информация и консултация, се свържете с нас. Усмихнете се и бъдете готови да заблестите!  Споделете статията с приятели

Вашият лекар

д-р Хасан Сагир

Зъболекар (Стоматолог), Протетик
Д-р Хасан Сагир е стоматолог с над 25-годишен опит в гр. София.

През годините, д-р Сагир се утвърждава като незаменим специалист в областта на протетичната и естетична стоматология (поставяне на керамични коронки и/или фасети), разполага с богат опит в лечението на коренови канали и оралната хирургия. От 2008 г. работи с ендодонтската система PROTAPER за ръчно и машинно обработване на канали и релечение. Извършва лечение и профилактика на стоматологични заболявания, обстоен преглед и установяване на орален статус при деца и възрастни пациенти.
Разбери повече

Козметични процедури за постигане на перфектна усмивка

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки