4 Ползи от избелването на зъбите

Предимствата на по-ярката усмивка

Вашата усмивка е едно от първите неща, които хората забелязват, когато ви срещнат. Правите, бели зъби вече не са само за знаменитости. Напредъкът в козметичната дентална медицина през последните няколко години направи избелването на зъбите по-безопасно и по-достъпно за почти всеки, който иска по-ярка усмивка. Но защо е важно да имате бяла усмивка?

Според редица проучвания 96% от възрастните вярват, че красивата усмивка прави човек по-привлекателен за противоположния пол, а 74% от възрастните смятат, че непривлекателната усмивка може да навреди на шансовете на човек за успех в кариерата. Притежаването на чиста, права усмивка, в която се чувствате уверени, подобрява вашите социални и кариерни възможности!

 

Видове избелване на зъби

В Сагир Дент предлагаме 2 опции за избелване на зъби. В домашни условия с помощта на избелващ гел или избелване на зъби в нашата клиника. С избелването в кабинета започваме с нанасяне на избелващия материал върху предните повърхности на зъбите. И двете техники са бързи, лесни, достъпни и ви дават страхотни резултати.

Избелването на зъбите се превърна в популярно козметично лечение в начина на живот на много хора. Където и да погледнете, от социалните мрежи през списанията до плакатите в моловете, по-белите зъби са навсякъде!

Избелването на зъбите е безопасен, подобряващ живота процес, който може да има положителен ефект както върху физическия ви вид, така и върху психологическото ви здраве. Ето 4 предимства на избелването на зъбите:

  1. Избелването на зъбите повишава самочувствието ви

С избелването на зъбите самочувствието ви ще скочи до небето. Независимо дали сте на работа, на среща, правите презентация или просто се разхождате по улицата, усмивката с ярки, блестящи зъби е трудно да бъде пропусната! По-белите зъби също са индикация за другите, че се грижите за себе си и за външния си вид. Околните ще могат да усетят това!

  1. Избелването на зъбите подобрява външния ви вид

Може да имате най-здравите зъби и най-правата усмивка, но не сте имунизирани срещу щетите, с които всеки се сблъсква от ежедневната храна и напитки. Храни, кафе, чай и сода оцветяват зъбите ни с течение на времето. След правилната процедура за избелване, веднага ще забележите разликата. Избелването на зъбите ще ви помогне в борбата с петна от ежедневната ви храна и напитки.

  1. Избелването на зъбите минимизира вида на бръчките

Ако сте самоуверени относно бръчките, избелването на зъбите може да е чудесен вариант за вас! Вместо да се фокусират върху бръчките, хората са по-склонни да се съсредоточат върху вашата ярко бяла усмивка. Това ще отвлече вниманието от появата на околните бръчки и белези от акне.

  1. Избелването на зъбите не толкова скъпо, колкото си мислите.

Избелването на зъбите не струва толкова, колкото например пластичната хирургия! С правилната грижа и диета ефекта от процедурата е дълготраен. 

Споделете статията с приятели

Вашият лекар

д-р Хасан Сагир

Зъболекар (Стоматолог), Протетик
Д-р Хасан Сагир е стоматолог с над 25-годишен опит в гр. София.

През годините, д-р Сагир се утвърждава като незаменим специалист в областта на протетичната и естетична стоматология (поставяне на керамични коронки и/или фасети), разполага с богат опит в лечението на коренови канали и оралната хирургия. От 2008 г. работи с ендодонтската система PROTAPER за ръчно и машинно обработване на канали и релечение. Извършва лечение и профилактика на стоматологични заболявания, обстоен преглед и установяване на орален статус при деца и възрастни пациенти.
Разбери повече

4 Ползи от избелването на зъбите

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки