Какво представляват зъбните фасети?

Какво представляват зъбните фасети?

by Saghir

Зъбните фасети могат да се поставят  при функционална необходимост или при желание от страна на пациента за по добра естетична усмивка .

Зъбните фасети се изработват предимно от композитни материали или циркон . Всеки вид има своите предимства и недостатъци.

Какво представляват композитните зъбни фасети?

Композитната зъбна фасета е известна още като резинова фасета поради използването на смола, подходяща за цвета на зъба.

Композит се използва се  за лечение на кариес, корекция на формата и размера на зъбите и прикриване  на зъбни петна.

Какви са видовете фасети?

Зъбните фасети се изработват  от висококачествени  материали като порцелан или цирконий. Тези материали са в перфектна хармония с естествените зъби.

Фасетите подобряват формата, размера и цвета на зъбите, позволявайки на човека да постигне хармонична естетична усмивка на лицето си.

Видове фасети:

  • Композитни фасети – тези фасети се използват за коригиране на несъвършенства в зъбите ви.  Композитните фасети се  оцветяват по-лесно. Те изискват много добра хигиена и редовна поддръжка .
  • Порцеланови фасети – през годините порцеланът се използва за производство на висококачествени фасети с по-добър блясък . Тези невероятни обвивки за зъби са създадени от специални зъботехници в зъботехническа лаборатория.  Това, че могат лесно да се индивидуализират  ги прави подходящ за подобряване на цвета, формата и вида на вашите зъби.Порцелановите фасети са устойчиви на оцветяване

Предимства на фасетите:

  • Осигуряват естествен и красив вид на зъбите.
  • По красив цвят.
  • Позволява промяна на формата на зъбите според личността.

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки