Процедура на месеца: Air Flow

Консумацията на определени храни и напитки (кафе, чай, червено вино, боровинки) води до появата на петна и промяна в цвета на зъбите. Тези петна могат да бъдат отстранени след полиране на зъбите с Air flow.

Air flow е процедура, която се извършва след професионално почистване на зъбния камък с ултразвук. Технологията Air flow работи със сода бикарбонат и комбинира силата на въздуха и водата в оптимални съотношения.

С тази процедура се почистват всички междузъбни пространства, особено при пациенти с неправилно подредени зъби и около ортодонтски брекети. Използва се и за почистване на периимплантни пространства.

Air flow отстранява всички налепи и оцветявания и се подобрява естетичния вид на зъбите. Зъбите изглеждат по бели и гладки.

Споделете статията с приятели

Вашият лекар

д-р Хасан Сагир

Зъболекар (Стоматолог), Протетик
Д-р Хасан Сагир е стоматолог с над 25-годишен опит в гр. София.

През годините, д-р Сагир се утвърждава като незаменим специалист в областта на протетичната и естетична стоматология (поставяне на керамични коронки и/или фасети), разполага с богат опит в лечението на коренови канали и оралната хирургия. От 2008 г. работи с ендодонтската система PROTAPER за ръчно и машинно обработване на канали и релечение. Извършва лечение и профилактика на стоматологични заболявания, обстоен преглед и установяване на орален статус при деца и възрастни пациенти.
Разбери повече

Процедура на месеца: Air Flow

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки