За нас

Дентална клиника Saghir Dent е основана през 2021 г. от д-р Хасан Сагир и д-р Саня Ел Дарис, които имат над 25 години опит като стоматолози. Грижата за здравето и комфортът на пациента са в основата на нашата работа и наш приоритет.

Нашата мисия

Нашата мисия е да помогнем на пациентите ни да постигнат отлично дентално здраве като им гарантираме безупречно обслужване и комплексна стоматологична грижа. Стремежът ни е да чрез съвременни методи и последните технологии в медицината не само да възстановим и поддържаме здравето на вашите зъби и венци, но и да постигнете трайна и здрава усмивка чрез профилактични манипулации и ранно диагностициране на дефектите по твърдите зъбни тъкани.

Нашата клиника

Екипът ни залага на своя дългогодишен опит и непрекъснато усъвършенстване – следдипломни квалификации, участия в специализирани курсове и конгреси.

Работа със съвременно дентално оборудване, отговарящо на най-високите стандарти, използване на висококачествени материали на водещи световни производители, стерилност и дезинфекция са в основата на нашата политика за създаване на красиви и здрави усмивки.

Защо да изберете Saghir Dent:

Професионализъм

Основателят на Saghir DentД-р Хасан Сагир е опитен стоматолог с повече от 25 години практика в протетичната и естетична дентална медицина и с доказан персонален подход и внимание към всеки един пациент.

Д-р Сагир притежава редица професионални квалификации, участия в конгреси симпозиуми в редица държави и непрестанно следи напредъка в денталните изследвания, технологии и практики.

Дентална клиника Сагир Дент и нашият страхотен екип са включени в специалното издание на вестник 24 часа – Лекарите, на които вярваме.

Световно бизнес отличие „Entrepreneurial Company“ за Сагир Дент и България от наградите в в Хюстън, Тексас. САЩ

Д-р Хасан Сагир

"Ние вярваме, че всеки има право на добро орално здраве, затова работата в екип и тясната колаборация между специалистите ни гарантира ефективни, дългосрочни и безупречни резултати!"

Нашият подход

Нашите специалисти по естетична стоматология, дентална терапия, имплантология, орална хирургия, ортодонтия и детска стоматология работят в екип при решаването на всеки отделен клиничен случай, което за нас е в основата на правилното диагностициране и прилагане на оптимална терапия.

На всеки пациент се изготвя план за лечение, който се основава на индивидуалните нужди. Това му дава възможност да е запознат с предлаганото лечение в самото начало, както и с очаквания краен резултат.

Галерия

Заповядайте при нас и се насладете на спокойствието и комфорта на нашата клиника!

Нашата локация

Намираме се на топ локация в гр. София – бул. Васил Левски 13

Отзиви от пациенти

Грижата за пациента в Saghir Dent се изразява не само в лечение,
а в истинско приятелство и дълбока връзка на доверие и сигурност.

Партньори

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки