Христина

Христина избра Сагир Дент с една единствена надежда – да може да се храни нормално отново без притеснения. Нещо, което винаги до този момент беше невъзможно, тъй като липсват зъби и наличните зъби са проблемни. Започнахме с обстоен преглед и дълбок анализ, за да предоставим на нашия пациент най-доброто решение. За пациента беше важно да му бъде предложено функционално решение но за ДР-Сагир освен функцията беше важно да въстанови красивата усмивка на Христина.Наличните зъби бяха облицовани с металокерамични коронки които служиха като опора за меките частични протези за въстановяване на липсващите зъби на горна и долна челюст.

 

Споделете статията с приятели

Вашият лекар

д-р Хасан Сагир

Зъболекар (Стоматолог), Протетик
Д-р Хасан Сагир е стоматолог с над 25-годишен опит в гр. София.

През годините, д-р Сагир се утвърждава като незаменим специалист в областта на протетичната и естетична стоматология (поставяне на керамични коронки и/или фасети), разполага с богат опит в лечението на коренови канали и оралната хирургия. От 2008 г. работи с ендодонтската система PROTAPER за ръчно и машинно обработване на канали и релечение. Извършва лечение и профилактика на стоматологични заболявания, обстоен преглед и установяване на орален статус при деца и възрастни пациенти.
Разбери повече

Вижте още клинични случаи

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки