Силвия

Силвия реши да се довери на Сагир Дент. Силвия страдаше от естетическия вид на зъбите, която вече беше оставила негативно отражение върху усмивката ѝ.Работата на Силвия се базира на комуникация с хора и като един от най-големите си проблеми тя определи ниското си самочувствие. Др-Сагир реши да създаде на Силвия нова усмивка с която може да с усмихне уверено при комуникация с пациентите . Цирконовите Коронки на Горната челюст 15,14,13,12,11,21,22,23,24,25 са изработени чрез CAD/CAM технология за максимално прецизни циркониеви коронки изпълнени за максимален кратък период от време.

Споделете статията с приятели

Вашият лекар

д-р Хасан Сагир

Зъболекар (Стоматолог), Протетик
Д-р Хасан Сагир е стоматолог с над 25-годишен опит в гр. София.

През годините, д-р Сагир се утвърждава като незаменим специалист в областта на протетичната и естетична стоматология (поставяне на керамични коронки и/или фасети), разполага с богат опит в лечението на коренови канали и оралната хирургия. От 2008 г. работи с ендодонтската система PROTAPER за ръчно и машинно обработване на канали и релечение. Извършва лечение и профилактика на стоматологични заболявания, обстоен преглед и установяване на орален статус при деца и възрастни пациенти.
Разбери повече

Вижте още клинични случаи

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки