Милена

Време е да ви представим случаят на една лъчезарна млада жена. Милена реши да дойде при нас и да се довери на безспорният опит на Др-Сагир в областта на протетичната дентална медицина. Милена ни сподели причината, тя да избере точно ДР-Сагир ,че единствено ДР-Сагир сред всички специалисти, й обясни на достъпен език какво я очакваше по пътя на лечението и как се е стигнало до този проблем. ДР-Сагир въстанови 21 с прескерамична коронка.Предизвикателството в случая на Милена в това да постигнем цвета на съседните зъби и да избегнем сивия кант в шийката и прозиращия щифт при изграждане.

Споделете статията с приятели

Вашият лекар

д-р Хасан Сагир

Зъболекар (Стоматолог), Протетик
Д-р Хасан Сагир е стоматолог с над 25-годишен опит в гр. София.

През годините, д-р Сагир се утвърждава като незаменим специалист в областта на протетичната и естетична стоматология (поставяне на керамични коронки и/или фасети), разполага с богат опит в лечението на коренови канали и оралната хирургия. От 2008 г. работи с ендодонтската система PROTAPER за ръчно и машинно обработване на канали и релечение. Извършва лечение и профилактика на стоматологични заболявания, обстоен преглед и установяване на орален статус при деца и възрастни пациенти.
Разбери повече

Вижте още клинични случаи

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки