Иван

Иван който е на 60 години случасйно попада в Сагир Дент и отагава може да се гордеем че се грижем не само за неговата усмивка но и на цялотом му семейство.Историята към красивата промяна започва случайно когато Иван решава да се довери на Екипа на Сагир Дент.Иван се оплакваше от естетическия вид на старите металокерамични коронки на фронталните зъби на горната челюст, след обстоин анализ ДР-Сагир предоставя план за лечение чрез използване на Smile Design програма за да може Иван да предобива представа за формата и цвета на новите зъби, след съгласяване на Иван с плана за лечение бяха му изработени 5 нови Металокерамични коронки(11,12,21,22,23).

Споделете статията с приятели

Вашият лекар

д-р Хасан Сагир

Зъболекар (Стоматолог), Протетик
Д-р Хасан Сагир е стоматолог с над 25-годишен опит в гр. София.

През годините, д-р Сагир се утвърждава като незаменим специалист в областта на протетичната и естетична стоматология (поставяне на керамични коронки и/или фасети), разполага с богат опит в лечението на коренови канали и оралната хирургия. От 2008 г. работи с ендодонтската система PROTAPER за ръчно и машинно обработване на канали и релечение. Извършва лечение и профилактика на стоматологични заболявания, обстоен преглед и установяване на орален статус при деца и възрастни пациенти.
Разбери повече

Вижте още клинични случаи

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки