Зенаяда

Зенаяда избра България като място за наслаждаване на лятната почивка още с кацането на самолета в летище София, тя решава че иска да посети центъра на столицата където беше Впечетлена от билбордовете на Сагир Дент което я накара да запази час на следващият ден за да сбъдне мечтата си –а именно да се сдобие с нова блестяща усмишка . Тъй като Зенаяда от години живее в Париж и ще е в София за кратък период от време,екипът на Сагир Дент успя да организира преглед при ДР-Сагир който изготви Обстойн план за лечение за кратък период от време на което се съгласи пациентката.На Зенаяда бяха поставени металокерамични оронки на горната и долната челюст ,които са изработени чрез CAD/CAM технология за Срок от (4 дена).

Споделете статията с приятели

Вашият лекар

д-р Хасан Сагир

Зъболекар (Стоматолог), Протетик
Д-р Хасан Сагир е стоматолог с над 25-годишен опит в гр. София.

През годините, д-р Сагир се утвърждава като незаменим специалист в областта на протетичната и естетична стоматология (поставяне на керамични коронки и/или фасети), разполага с богат опит в лечението на коренови канали и оралната хирургия. От 2008 г. работи с ендодонтската система PROTAPER за ръчно и машинно обработване на канали и релечение. Извършва лечение и профилактика на стоматологични заболявания, обстоен преглед и установяване на орален статус при деца и възрастни пациенти.
Разбери повече

Вижте още клинични случаи

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки