Вилма

Историята на 62-годишната Вилма започва при записване на час Онлайн чрез Супердок в Сагир Дент след обстоин анализ на отзивите на доволни пациенти от услугите на ДР-Сагир.Прекрасната Вилма постъпва в Сагир Дент с една единствена надежда – ДР-Сагир да Създаде нова естествена красива усмивка, за която мечтаеше отдавна. Задачата на екипа на Сагир Дент беше усложнена от факта, че пациентката имаше чуствителност в зъбите още преди започването на лечението, при което се наложи първо да се извърши ендондтско лечение за да се спасят зъбите и след това преминахме към протетичното лечение,при което беше извършено въстановяване с металокерамични коронки на 16,15,14,13,12,11,21,22,23,24,25,26 на горната челюст.

Споделете статията с приятели

Вашият лекар

д-р Хасан Сагир

Зъболекар (Стоматолог), Протетик
Д-р Хасан Сагир е стоматолог с над 25-годишен опит в гр. София.

През годините, д-р Сагир се утвърждава като незаменим специалист в областта на протетичната и естетична стоматология (поставяне на керамични коронки и/или фасети), разполага с богат опит в лечението на коренови канали и оралната хирургия. От 2008 г. работи с ендодонтската система PROTAPER за ръчно и машинно обработване на канали и релечение. Извършва лечение и профилактика на стоматологични заболявания, обстоен преглед и установяване на орален статус при деца и възрастни пациенти.
Разбери повече

Вижте още клинични случаи

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки