Имплантология

Зъбни импланти, предназначени за цял живот

Липсващите зъби могат да имат сериозни последици за начина, по който изглеждате, дъвчете и говорите.

Оставянето на празно място в устата след загуба на зъб би могло да доведе до разместване на другите ви зъби и да предизвика допълнителни проблеми като влошаване състоянието на челюстната кост.

Какво представляват зъбните импланти?

Поставянето на импланти е съвременен начин за заместване на липсващи зъби. Зъбният имплант е изработен от биологично съвместима титаниева сплав и се се поставя хирургически в челюстната кост на мястото, където се е намирал зъба. След като напълно се интегрира към костта, върху импланта може да се поставят корона или мост. За разлика от подвижните протези или мостове, зъбните импланти предлагат превъзходна стабилност, функционалност и имитират здравината на вашите естествени зъби като  запазват жизнеността на челюстните ви кости.

Зъбните импланти са подходящи, когато:

– Имате един или повече липсващи зъби
– Челюстите ви са достигнали пълното си развитие
– Разполагате с достатъчно кост или състоянието ви позволява да се извърши костна аугментация
– Поддържате отлична орална хигиена
– Не желаете или не можете да носите протези
– Искате да подобрите речта си
– Мечтаете за красива усмивка

Защо да изберете клиника Saghir Dent?

Клиника Saghir Dent  е сертифицирана и използва най-съвременните системи за дългосрочно и  качествено дентално имплантологично лечение. Вниманието към детайла, личното отношение и качественото лечение са водещи принципи в работата на екипа на Saghir Dent. В клиниката работят специалисти с дългогодишен опит в сферата на естетиката, ортодонтията, терапията, детската дентална медицина, хирургията и имплантологията.

Нашите услуги

Поставяне на базални импланти:
– Поставяне на единичен имплант
– Поставяне на импланти на цяла долна челюст
– Поставяне на импланти на цяла горна челюст
– Поставяне на импланти на цели две челюсти
Видове конструкции:
– Композитни коронки
– Металокерамични коронки
– Циркониеви коронки

Закрито имплантиране

Това е класически универсален метод, който осигурява късно натоварване при – след като се постави импланта в костта (меката кост), се изчаква период от 3-5 месеца (необходим период за остеоинтеграция-вкостяване). Необходимо е, за да може класическият, конвенционален имплант да бъде адекватно натоварван с коронкова или мостова конструкция.

Последно от блога

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки