Естетична стоматология

Пълна промяна към мечтаната усмивка

Усмивката e най-важният инструмент, отразяващ настроението и емоциите ни. Тя влияе пряко на  социалния ни живот и на психологическото ни здраве. Хората с красива усмивка водят по-уверен и щастлив живот, създават по-добро впечатление и установят по-активни отношения.

Какво е естетична усмивка?

Естетичната усмивка има различно значение за всеки пациент, така както желанията, нуждите и разбиранията за красотата са различни. Не малко пациенти желаят дизайна на усмивка, която са видели и харесали върху някой друг, но по правило процесът на лечение трябва да бъде специално планиран за всеки индивидуален пациент.

Какво е Smile Design?

Smile design е най-модерният метод от естетичната стоматология, включващ планиране, 3D моделиране и извършване на необходимите процедури, за постигане на холивудска усмивка, осъществена чрез минимално инвазивни методи.

Smile design дава възможност на пациента да види предварително модел на бъдещата си усмивка и по време на подготвителния етап да участва активно и коригира според своето желание формата, големината и цвета на зъбите.

При Smile design бързо и надеждно се прилагат разнообразни лечебни и естетични техники и инструменти – от избелване на зъби, до заместване на липсващи зъби и всичко останало между тях.

Нашите услуги

В клиника Saghir Dent следваме изключително бързото развитие на естетичната дентална медицина и използваме най-новите технологии и материали в стоматологията за да постигнем резултати, които да ви накарат да се усмихнете още повече.

– Бондинг
– Фасети
– Металокерамични и Циркониеви корони
– Професионално кабинетно избелване
– Домашно Избелване
– Естетични възстановявания
– Термосенс протези

Последно от блога

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки