Д-р 
Теодора 
Ибрахим

Дерматолог
Специалист дерматолог в София с над 25 години опит. Интересите ѝ са в областта на естетичната дерматология. Познава и работи с всички най-съвременни методи за борба със стареенето. Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни заболявания от различно естество, естетични процедури като инжектиране на ботокс, филъри, мезотерапия, плазмотерапия, поставяне на мезоконци, премахване на вирусни брадавици и папиломи и много други процедури.

Д-р Ибрахим използва най-съвременните методи за подобряване на кожата и забавяне признаците на стареене, което ще осигури на пациентите видимо по-младо и по-сияйно излъчане.

 

Клинични случаи

10 +
Години опит
6000 +
Доволни пациенти

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки