Д-р 
Алекс 
Борисов

Орален хирург
Завършва висшето си образование по дентална медицина в МУ – Пловдив през 2017 г. Професионалните му интереси са насочени към оралната, пародонталната и ендодонтска хирургия, екстракцията на ретенирани и полуретенирани мъдреци. От 2019г. е специализант по орална хирургия и асистент в клиниката по дентална, орална и лицево-челюстна хирургия към Факултета по дентална медицина – София.
Независимо дали страдате от досадни мъдреци или се нуждаете от по-сериозна хирургична намеса, д-р Борисов ще ви осигури най-добрата грижа за всички ваши орални хирургични и специални нужди. С прецизност към най-малките детайли, той ще ви осигури комфорт преди, повреме и след процедурата.
1 +
Години опит
6000 +
Доволни пациенти

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки