Детска стоматология

Няма нищо по-хубаво от красивата детска усмивка

В клиника Saghir Dent ние се грижим не само за здравето на възрастните, но и се грижим със специално внимание и търпение за грейналите здрави усмивки на личицата на малките ни пациенти.

Д-р Ел Дарис е тясно специализирана в детската превенция и лечение и дава консултации за родителите още в пренаталния период за това как те могат да се грижат за оралното здраве на детето си.  

Д-р Саня Ел Дарис

Лечение и профилактика на стоматологични заболявания, обстоен преглед и установяване на орален статус при деца и възрастни пациенти
Разбери повече

Ние вярваме, че всяко дете е уникално и изисква изключителна грижа. Това прави индивидуалният подход основа на нашата практика, профилактика и превенция.

Нашите услуги

Предлагаме ви следното:

-Профилактични прегледи

– Силанизация – запечатване на дълбоки фисури при децата

– Флуорна профилактика

– Възстановяване на зъбни дефекти  с глас йономерен цимент при деца.

  • Изготвяне на индивидуална профилактична програма. 

Какво се случва при първото детско посещение при зъболекар?

Първият стоматологичен преглед в идеалния случай трябва да започне на 6-месечна възраст или по време на първото пробило зъбче в устата на детето.

В повечето случаи ние се фокусираме върху това да предразположим и опознаем вашето дете и да ви дадем основна информация за необходимите стоматологични грижи.

Дентално здраве и самочувствието на малките пациенти е поверено на Д -р Ел Дарис, която с дългогодишния си опит, специално отношение и търпение, ще оцени състоянието и здравето на зъбите на вашето дете и ще провери за потенциални проблеми с венците и челюстта.

Имате въпрос?

В Saghir Dent ще отговорим на всички ваши въпроси относно това как да се грижите за зъбите на вашия син или дъщеря  и ще ви дадем препоръки как да поддържате здрава усмивка.

И не забравяйте – честите профилактични прегледи на 4 или 6 месеца могат да предпазят детските зъби от разрушаване и загуба.

Нашият подход

Посещенията при стоматолог са важна и наложителна част от запазването на оралното здраве на детето ви. Малките деца са сред най-трудните пациенти, затова нашите специалисти ще подходят с тях с внимание и разбирателство.

Приятелската обстановка в Saghir Dent скъсява дистанцията, предразполага и успокоява децата. Тук визитите в детския кабинет са превърнати в приятно изживяване, изпълнено със забавления и игри.

Не пропускайте да запишете час и да започнете вашето вълшебно приключение към една здрава и красива детска усмивка.

Галерия

Последно от блога

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки