Дентална терапия и профилактика

Здравето на зъбите и венците е предпоставка за общото здраве на човека през целия му живот.

Основната цел на денталната профилактика е да информира и предпази пациента от заболяванията на устната кухина и техните усложнения. Желателно на 6 месеца да се правят профилактични прегледи за установяване наличието на кариеси, зъбен камък и плака, и свързаните с тях пародонтални заболявания.

Клиниката разполага с апаратура за прецизна диагностика и лечение на кореновите канали.

Ендодонтия

Ендодонтия (лечение на кореновите канали)  е наложителна, когато меката тъкан  (пулпа) вътре в кореновия канал, се възпали или инфектира.

Възпалението или инфекцията могат да имат различни причини, най-често вследствие на нелекуван или неправилно лекуван пулпит или периодонтит.

Защо да изберете клиника Saghir Dent?

Клиника Saghir Dent разполага с апаратура за прецизна диагностика и лечение на кореновите канали – отстраняване възпалената или инфектирана пулпа, внимателно почистване и оформяне вътрешността на кореновия канал, запълване и запечатване пространството.

След завършване на  ендодонтското лечение, зъбът  се изгражда с фотополимер или корона, с което се възстановява напълно неговата функция.

Нашите услуги

– Профилактика и ранна диагностика

– Минимално инвазивна терапия

– Ендодонтия (Протейпър)

-Лазерно лечение на короновите канали .

 

– Естетични възстановявания с фотополимер

– Почистване на зъбен камък и плака

– Профилактика на венечни заболявания

За да осигурим най-добрито изживяване, ние използваме технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласието с тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Несъгласието или оттеглянето на съгласието може да повлияе неблагоприятно на определени характеристики и функции. Приемам

Поверителност& Бисквитки